Web Design

Skapa proffsiga webbplatser

WordPress anses vara den enklaste CMS lösning att använda. Den har också ett stort antal plugins som gör det möjligt att utöka funktionaliteten på många olika sätt.

Varför välja WordPress?

WordPress är för närvarande den snabbast växande CMS-lösningen i världen. Med tiden har den utvecklad utökad funktionalitet för att möjliggöra skapandet av mer komplicerade webbplatser. WordPress anses vara det enklaste CMS att tack vare ett mycket användarvänligt gränssnitt. Det finns också ett stort antal templates och plugins som gör det möjligt att utöka dess funktionalitet.

Professionell
webbdesign

Visa upp ditt företag med en professionell designad webbplats - gjord av oss i WordPress.

Snygga
mallar

Välj bland många (och anpassningsbara) teman för att komma igång snabbt.

Inbyggd SEO
optimering

Gör det enkelt för nya besökare att hitta dig. Allt du behöver göra är att publicera i WordPress.

Mobila och
stationära appar

Uppdatera din webbplats var som helst med appar för iOS, Android, Mac, Windows, Linux.

Funktioner och fördelar

Lösningen för fina webbplatser

WordPress är den topprankade CMS och driver imponerande 28% av webben (ständigt växande). Webbplatsbyggaren ger dig friheten och stödet för att anpassa din webbplats med funktionalitet och design.

Skilj dig ut från dina konkurrenter med en anpassad, proffsig och modern WordPress-design

Om du letar efter WordPress-design och -utveckling för ditt företag eller din personliga webbplats, så behöver du inte leta längre. Vi hjälper företag att nyttja potentialen på sina webbplatser, tjäna pengar och konkurrera på webben. Vi har skapat en serie effektiva webbdesign och utvecklingsmetoder för att underlätta detta arbetet.

Anpassa din webbplats

 • Anpassa din egen webbplats; Full kontroll över utseendet och känslan på din webbplats, från dess domännamn till dess layout, färger och innehåll.
 • Ingen designkompetens behövs; Välj bland hundratals underbara webbplatsmallar eller bygg din egen design med HTML och CSS.
 • Ladda upp media; Dra och släpp bilder till inlägg och sidor. Skapa designer-värdiga fotogallerier. Inkludera ljud, video och mer.
 • Mobila och stationära appar; Update your site from anywhere with mobile and desktop apps for iOS, Android, Mac, Windows, and Linux systems.

Sökmotoroptimering

Framgångsrik SEO-strategi är av största vikt i alla företag som vill vara synliga på nätet. Korrekt genomförda SEO-tekniker ger din webbplats ökad exponering, igenkänning och kommer att generera mer trafik. Vårt mål är att hjälpa dig att uppnå en framgångsrik närvaro på nätet genom att få riktad sökmotortrafik och rikta deras intresse mot din produkt eller tjänster. Vi vet hur vi optimerar WordPress-webbplatser och hur du får ut det bästa av din SEO.

Med plugins får du extra funktioner på din webbplats

Dessa kraftfulla plugins sträcker sig från extra betalningsportar för att öka din online försäljningspotential genom att erbjuda dina användare fler betalningsalternativ, till online boknings plugins och mycket mer. WordPress har över 50.000 plugins.

Att skydda din webbplats från hackers är viktigt!

Wordfence ger det bästa tillgängliga skyddet för din webbplats. En webbapplikations Firewall, Malware Scanner och många andra verktyg gör Wordfence till det mest kompletta säkerhetsalternativ som finns tillgängligt. Vi konfigurerar Wordfence för att säkerställa att din webbplats förblir skyddad från hot – för din sinnesfrid.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar
implementeringen av WordPress?

Installationen av systemet ingår i servicekostnaden. Andra kostnader som konfiguration, personalutbildning, datamigrering, anpassning och utveckling kommer att variera beroende på storleken på implementeringen och användningen av systemet.
Kontakta oss här för en mer detaljerad offert.

Hur lång tid tar det att genomföra implementeringen av WordPress?

Implementeringar med standardmoduler kan ta någonstans mellan 3 till 5 dagar, detta kommer att variera beroende på typ av verksamhet och organisation. En annan betydelsefull del av implementeringen är anpassningen till ditt företag; – denna delen av uppskattningen vill bero på de ändringar och anpassningar du önskar.

Kan WordPress integreras med
andra system och lösningar?

Ja, det finns många plugins tillgängliga för att underlätta detta. Vårt implementeringsteam har redan gjort anslutningar till välkända system som Amazon, DHL, EBay, Odoo, PayPal, Stripe, QuickBooks, MailChimp. Vi utvecklar också anslutningar till andra plattformar och API.

Kan jag komma åt WordPRess från
en mobil när jag inte är på kontoret?

Ja, med WordPress Mobile appen får du en säker och krypterad åtkomst till alla funktioner på webbplatsen; sidor, bloggar, widgets, plugins +mer, så att du kan uppdatera och hålla koll på webbplatsen när du är utanför kontoret. Appen är tillgängligt för Android och iPhone.

Om Eazy-Office

Vi hjälper företag genom att underlätta tillgång till professionella webblösningar och tjänster. Säker integration med skräddarsydd konsultverksamhet; vi täcker alla steg från utvärdering till implementering. Vi samarbetar nära med våra kunder och säkerställer att den mest optimala lösningen väljs.

Lars J. Croff
VD och grundare av
Eazy-Office.com

Hur vi hjälper
ditt företag?

Vår trestegs WordPress konsultprocess:

Våra priser

WordPress

INTEGRATIONSTJÄNST
kr 990 Per timme (exkl. moms)
 • Vi föreslår en WordPress-design
 • Vi implementerar WordPress-lösningen
 • Vi introducerar WordPress-lösningen
 • Minsta köp är 10 timmar till kr 990 /per timma (kr 9.900).

WordPress

SUPPORT- & UNDERHÅLLSTJÄNST
kr 8.990 Per månad (exkl. moms)
 • Telefon och e-post support
 • Fjärrhjälp (med TeamViewer)
 • Svarstid: 2 till 4 timmar
 • Om support behövs utanför tiden* kostar det kr 990 /per timma.
08:00-17:00

Har du frågor?

Ring oss på 0764-668 600