Business Intelligence

Power BI väcker dina data till liv

Power BI är ett affärsanalysverktyg som ger dig insikt i hela din organisation, du kan enkelt skapa rapporter och publicera dem på webben och mobila enheter.

Varför välja Power BI?

Power BI är en svit med affärsanalysverktyg som ger insikt i hela din organisation. Anslut till hundratals datakällor, förenkla förberedelser och kör ad hoc-analyser. Skapa rapporter och publicera dem sedan för din organisation på webben och över mobila enheter. Alla kan skapa personliga instrumentpaneler med en unik 360-graders bild av sin verksamhet – och skala över hela företaget, med styrning och inbyggd säkerhet. Utforska dina data oavsett var dom finns;
– i molnet eller lokalt, inklusive stora datakällor.

Affärsanalyser
i realtid

Användarna kan gräva djupare i data och hitta mönster som de annars har missat.

Visualisering
av data

Skapa rapporter med interaktiva datavisualiseringar, och publicera enkelt i molnet.

Interaktiva
rapporter

Med funktioner som delade filter, gruppering, prognoser, +mer,
för desktop och mobil.

Många
datakällor

All dina data oavsett var de är; Excel, publika molntjänster, strömningsdata och databaser.

Funktioner och fördelar

Ge alla i företaget
handlingsbar insikt

Se alla dina data i en enda ruta.
Power BI-instrumentpaneler och rapporter inkluderar visualiseringar och KPI från dina data i molnet och lokalt. Power BI erbjuder en konsoliderad vy över ditt företag, oavsett var dina data är lagrade.
Power BI låter dig fatta datadrivna beslut!

Erbjuda avancerade analyser
i Excel format

Klargör, transformera och kartlägga data från flera källor – med några få klick. Få dina affärsanvändare att gräva djupare i data och hitta mönster som de annars har missat, med Power BI-funktioner som ‘quick measures’, gruppering, prognoser och kluster. Om du är bekant med Excel känner du dig hemma i Power BI.

Berätta för alla, var som helst

Skapa mobiloptimerade rapporter för dom som är utanför kontoret och/eller utanför det lokala nätverket. Publicera från Power BI Desktop till molnet eller lokalt. Inkludera rapporter skapade i Power BI i befintliga appar eller webbplatser. Skapa fantastiska rapporter med interaktiva datavisualiseringar. Berätta enkelt din datahistoria med datavisualer.

Anslut till dina data, alla data

Utforska dina data oavsett var dom finns;
– i molnet eller lokalt, inklusive stora datakällor som Hadoop och Spark. Med anslutningar till hundratals källor (ständigt växande) låter Power BI Desktop dig dra djupa insikter för ett brett spektrum av scenarier.

Data är kärnan i Power BI. När du utforskar data, skapar diagram och instrumentpaneler, ställer frågor (med Q&A), så får alla dessa visualiseringar du ser verkligen sina underliggande data från ett dataset.

Men var kommer dataseten ifrån? Tja…, från en datakälla.

Power BI Live Demo

TESTA ETT INTERAKTIVT DASHBOARD

Instrumentpaneler är ett utmärkt sätt att övervaka ditt företag, leta efter svar och se alla dina viktigaste mätvärden snabbt. Visualiseringarna på ett instrumentpanel kan komma från ett eller många underliggande datasätt, och från en eller många underliggande rapporter.
Tips om användning: Vänster / högerpilar används för att navigera mellan instrumentpaneler – klicka på pilen i det nedre högra hörnet för fullskärmsvy.

Mer information om Power BI:

Vanliga frågor

Hur mycket kostar
implementeringen av Power BI?

Installationen av systemet ingår i servicekostnaden. Andra kostnader som konfiguration, personalutbildning, datamigrering, anpassning och utveckling kommer att variera beroende på storleken på implementeringen och användningen av systemet.
Kontakta oss här för en mer detaljerad offert.

Hur lång tid tar det att genomföra implementeringen av Power BI?

Implementeringar med standardrapporter kan ta någonstans mellan 2 och 4 veckor, detta kommer att variera beroende på typ av verksamhet och organisation. En annan betydelsefull del av Power BI implementeringen är anpassningen till ditt företag; – denna delen av uppskattningen vill bero på de ändringar och anpassningar du önskar.

Kan Power BI integreras med
andra system och lösningar?

Ja, i vår ‘live demo’ kan du testa en sådan integration mellan Power BI Analytics och Odoo . Vårt utvecklingsteam har redan gjort anslutningar till välkända system som Magento, Amazon, EBay, WooCommerce, PayPal, QuickBooks, MailChimp, och många fler.

Kan jag komma åt Power BI från
en mobil när jag inte är på kontoret?

Ja, du kan övervaka verksamheten direkt från telefonen. Med åtkomst till instrumentpaneler och rapporter från alla enheter, kan du dela liverapporter och instrumentpaneler direkt från appen för att hålla ditt team uppdaterad – Power BI appen är tillgänglig för iPhone och Android.

Om Eazy-Office

Vi hjälper företag genom att underlätta tillgång till professionella webblösningar och tjänster. Säker integration med skräddarsydd konsultverksamhet; vi täcker alla steg från utvärdering till implementering. Vi samarbetar nära med våra kunder och säkerställer att den mest optimala lösningen väljs.

Lars J. Croff
VD och grundare av
Eazy-Office.com

Hur vi hjälper
ditt företag?

Vår trestegs Power BI konsultprocess:

Våra priser

POWER BI

INTEGRATIONSTJÄNST
kr 990 Per timme (exkl. moms)
  • Vi föreslår en Power BI-konfiguration
  • Vi implementerar Power BI-konfigurationen
  • Vi introducerar Power BI-lösningen
  • Minsta köp är 10 timmar till kr 990 /per timma (kr 9.900).

POWER BI

SUPPORT- & UNDERHÅLLSTJÄNST
kr 8.990 Per månad (exkl. moms)
  • Telefon och e-post support
  • Fjärrhjälp (med TeamViewer)
  • Svarstid: 2 till 4 timmar
  • Om support behövs utanför tiden* kostar det kr 990 /per timma.
08:00-17:00

Har du frågor?

Ring oss på 0764-668 600