About Us

Vårt företag

Eazy-Office.com erbjuder integration av lösningar som ger ett brett utbud av användarvänliga affärsapplikationer, vilket ger företag enkel åtkomst till programvara de kan använda för att driva och växa sin verksamhet.

Eazy-Office.com ägs och drivs av ett team entusiastiska och affärsdrivna företagare. Vårt huvudkontor ligger i Malmö, så att vi kan resa snabbt till våra kunder från Köpenhamns flygplats.

Vi hjälper företag genom att underlätta tillgång till professionella webblösningar och tjänster. Säker integration med skräddarsydd konsultverksamhet; vi täcker alla steg från utvärdering till implementering. Vi samarbetar nära med våra kunder och säkerställer att den mest optimala lösningen väljs för ditt företag.
Lars J. Croff
VD och grundare av 
Eazy-Office.com

Våra partners

Vi är en certifierad Odoo-partner

Omfattande kunskap om Odoo ERP Implementation och Migration.

We understand that every business has some special needs which does not fit into default workflows of Odoo. We help you customize Odoo so that your Odoo solution is tailored-fit for your business.

Tillgång till källkod för Odoo Enterprise på Github.

Vi bygger appar för att överbrygga det operativa gapet i Odoo ERP, med hjälp av våra Odoo-utvecklare och experter tar vi hand om alla funktionella och tekniska aspekter av Odoo.

Högkvalificerade, certifierade och utbildade experter i Odoo.

Våra Odoo-experter hjälper dig att kartlägga dina affärsbehov med arbetsflödena från Odoo och ger dig värdefulla förslag.

Som certifierad Odoo-partner är vi stolta över vår djupgående sätt att skriva kvalitetskod som överskrider tillfredsställelsevärdet för alla våra Odoo-kunder. Våra mycket skickliga programmerare och utvecklare effektiviserar inte bara alla tekniska aspekter av dina affärsbehov, utan vi har också Odoo-konsulter för att säkerställa en sömlös anpassning och integration av Odoo ERP. Våra erfarna affärsanalytiker är snabba och effektiva på att förstå dina affärsbehov och kommer att tillhandahålla en skräddarsydd lösningar anpassade till ditt företags behov.
Vi stärker företag genom att tillhandahålla affärsledningslösningar anpassade efter behov – och med professionell support.

Läs mer om den metod vi följer när
vi implementerar Odoo i ditt företag.

Broschyr

Versada

Vi hjälper företag genom att digitalisera affärsprocesser och förbättra arbetsflöden med Odoo ERP.

Odoo Consulting

Odoo Integration och utveckling

Odoo Support och underhåll

Versada har ett team med breda kunskaper i Odoo. De hjälper företag att gå smidigare med Odoo ERP-system. De utvärderar, förenklar och anpassar Odoo efter behov. Sedan 2010 har de
utförd uppdrag för 100+ kunder i 10 olika länder, moderniserat arbetsprocesser och hjälpt dem att nå nästa nivå med Odoo ERP.

15 Anställda

100+ Framgångsrika genomförda projekt

Erfarenhet sedan 2010

Du kan läsa mer om Versada och
deras tjänster här: www.versada.eu

Från teknisk Odoo-tjänsteleverantör, Versada har vuxit till ett starkt och internationellt team av erfarna Odoo-lösningstekniker, Python-utvecklare och affärsutvecklingschefer som ger dig de bästa strategierna när du behöver dem.

Läs broschyren för mer information om Odoo tjänsterna vi levererar tillsammans med Versada.

Broschyr

Har du frågor?

Ring oss på 0764-668 600