About Us

Vårt företag

Eazy-Office.com erbjuder integration av lösningar som ger ett brett utbud av användarvänliga affärsapplikationer, vilket ger företag enkel åtkomst till programvara de kan använda för att driva och växa sin verksamhet.

Eazy-Office.com ägs och drivs av ett team entusiastiska och affärsdrivna företagare. Vårt huvudkontor ligger i Malmö, så att vi kan resa snabbt till våra kunder från Köpenhamns flygplats.

Vi hjälper företag genom att underlätta tillgång till professionella webblösningar och tjänster. Säker integration med skräddarsydd konsultverksamhet; vi täcker alla steg från utvärdering till implementering. Vi samarbetar nära med våra kunder och säkerställer att den mest optimala lösningen väljs för ditt företag.
Lars J. Croff
VD och grundare av 
Eazy-Office.com

Våra partners

Vi är en certifierad Odoo-partner

Omfattande kunskap om Odoo ERP Implementation och Migration.

We understand that every business has some special needs which does not fit into default workflows of Odoo. We help you customize Odoo so that your Odoo solution is tailored-fit for your business.

Tillgång till källkod för Odoo Enterprise på Github.

Vi bygger appar för att överbrygga det operativa gapet i Odoo ERP, med hjälp av våra Odoo-utvecklare och experter tar vi hand om alla funktionella och tekniska aspekter av Odoo.

Högkvalificerade, certifierade och utbildade experter i Odoo.

Våra Odoo-experter hjälper dig att kartlägga dina affärsbehov med arbetsflödena från Odoo och ger dig värdefulla förslag.

Som certifierad Odoo-partner är vi stolta över vår djupgående sätt att skriva kvalitetskod som överskrider tillfredsställelsevärdet för alla våra Odoo-kunder. Våra mycket skickliga programmerare och utvecklare effektiviserar inte bara alla tekniska aspekter av dina affärsbehov, utan vi har också Odoo-konsulter för att säkerställa en sömlös anpassning och integration av Odoo ERP. Våra erfarna affärsanalytiker är snabba och effektiva på att förstå dina affärsbehov och kommer att tillhandahålla en skräddarsydd lösningar anpassade till ditt företags behov.
Vi stärker företag genom att tillhandahålla affärsledningslösningar anpassade efter behov – och med professionell support.

Bista Solutions Inc.

Mjukvaruutveckling

Lösningsintegration

Lösningsanpassning

Consulting

Bista Solutions Inc. levererar affärslösningar till ett brett spektrum av företag. Med kontor i USA, Kanada, UAE och utvecklingscenter i Indien, erbjuds tjänster till företag på alla globala marknader.
Deras expertis i att utveckla företagsapplikationer och deras kundfokuserade tjänst har hjälpt många företag genom att spara tid, minska kostnader och i slutändan öka affärseffektiviteten.
Bista Solutions valdes som “Odoo Best Partner 2018” av Odoo för Nordamerika.
Du kan läsa mer om deras företag och tjänster här: www.bistasolutions.com

Har du frågor?

Ring oss på 0764-668 600