E-Commerce

WooCommerce onlineförsäljning

WooCommerce är den mest anpassningsbara e-handelsplattform för att bygga proffsiga webb-butiker, du kan sälja alla typer av produkter och tjänster.

Varför välja WooCommerce?

WooCommerce är en anpassningsbar e-handelsplattform för företagare. Du kan begränsas endast av din egen fantasi. En framgångsrik försäljning börjar långt innan någon klickar på “köp.” Skapa en butik lika unik som ditt varumärke och skapa en speciell upplevelse för att navigera i dina produkter, innehåll och webbplats. Få beställningar direkt och hålla kunderna uppdaterade. WooCommerce har ett stort antal apps för att göra det lättare att anpassa sig behoven.

Webbshop som är enkel att använda

Sälj produkter, nedladdningar
och prenumerationer. Få din webbshop igång snabbt!

Flerspråkigt och
internationaliserat

Översätt allt som WooCommerce erbjuder, inklusive produkter, kategorier och beskattning.

Kampanjer
och rabatter

Inbyggda funktioner för tidsbaserade rabatter och kupongkoder för att locka kunder.

Rapportering
och analys

Beställningar, försäljningsöversikt, toppprodukter, kuponger, orderstatus, lager, frakt, skatt, etc.

Funktioner och fördelar

WooCommerce är det bästa valet för e-handelswebbplatser

WooCommerce erbjuder ett sett med omfattande funktioner, samtidigt som den är extremt flexibel. Produkter kan kategoriseras, försäljningspriser kan ändras med mer. Med en WooCommerce-butik kan du sälja fysiska, virtuella, nedladdningsbara produkter, och till och med prenumerbara tjänster/produkter.

Sälj vilken produkt som helst

En försäljning är destinationen, och din onlinebutik är där kunderna antingen kan överge saker i gångarna eller genomföra köp.
Med WooCommerce kan kunderna köpa dina produkter när det passar dem.
 • Fysiska, digitala eller båda: Sälj fysiska produkter som skickas till en kund, digitala produkter som de kan ladda ner eller valfri kombination av båda.
 • Obegränsade variationer: Erbjuda valfritt antal variationer (som färg, storlek, tyg och så vidare) för en produkt, med möjlighet att ställa in priser, lager och bilder för varje variant.
 • Frakt alternativ: Ge kunder möjlighet att hämta, lokal leverans eller frakt. Begränsa tillgängliga alternativ.

Hantera order och kunder

 • Orderhantering: Lägg till kundanteckningar, redigera lager manuellt, markera objekt du skickat.
 • Lagerhantering: Spåra lagernivåer, spara lagerstatus efter att en beställning har avbrutits, få meddelanden om låga och ‘out-of-stock’ artiklar, dölj ‘out-of-stock’ artiklar med mer.
 • Kundkonton och gästkassa: Låt kunder registrera sig och välja att automatiskt generera användarnamn och lösenord. Visa kundinloggningspåminnelser.
  Aktivera gästutcheckning för de kunder som inte vill registrera sig.

WordPress och WooCommerce tillsammans för bättre e-handel

WordPress är ett kraftfullt innehållshanteringssystem designat för att arbeta med de bästa onlinebutikerna i världen. Och med WooCommerce sömlöst integrerad, är det enkelt att ta imot kreditkort och bearbeta ordrar. Använd kraften och mångsidigheten i WordPress och WooCommerce för att få din onlinebutik igång snabbt.
Vad är WordPress? WordPress är det enklaste sättet att bygga en webbplats. Med ett enkelt men ändå kraftfullt gränssnitt är det inte förvånande att 20% av alla webbplatser på internet drivs av WordPress. Och du behöver inte kunna koda för att använda den. Att det är lätt att installera teman och plugins gör det enkelt att skapa den professionella, vackra webbplatsen du alltid har drömt om.

Du kan enkelt lägga till extra funktioner i din webbshop

Plugins möjliggjör extra funktioner som WPML- översättningar, möjlighet att integrera flera leveransmetoder, betalningsmetoder, alternativ för valutor och moms och mycket mer. Du kan nå längre än med traditionella e-handelslösningar och begränsas endast av din egen fantasi.

Det är viktigt att skydda din webbshop från hackers!

Wordfence ger det bästa tillgängliga skyddet för din webbshop. En webbapplikations Firewall, Malware Scanner och många andra verktyg gör Wordfence till det mest kompletta säkerhetsalternativ som finns tillgängligt. Vi konfigurerar Wordfence för att säkerställa att din webbshop förblir skyddad från hot – för din sinnesfrid.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar
implementeringen av WooCommerce?

Installationen av systemet ingår i servicekostnaden. Andra kostnader som konfiguration, personalutbildning, datamigrering, anpassning och utveckling kommer att variera beroende på storleken på implementeringen och användningen av systemet.
Kontakta oss här för en mer detaljerad offert.

Hur lång tid tar det att genomföra implementeringen av WooCommerce?

Implementeringar med standardmoduler kan ta någonstans mellan 3 till 5 dagar, detta kommer att variera beroende på typ av verksamhet och organisation. En annan betydelsefull del av implementeringen är anpassningen till ditt företag; – denna delen av uppskattningen vill bero på de ändringar och anpassningar du önskar.

Kan WooCommerce integreras
med andra system och lösningar?

Ja, det finns många plugins tillgängliga för att underlätta detta. Vårt implementeringsteam har redan gjort anslutningar till välkända system som Amazon, DHL, EBay, Odoo, PayPal, Stripe, QuickBooks, MailChimp. Vi utvecklar också anslutningar till andra plattformar och API.

Kan jag komma åt WooCommerce från
en mobil när jag inte är på kontoret?

Ja, med WooCommerce Mobile appen får du en säker och krypterad åtkomst till alla funktioner i webbshoppen; produkter, kunder, order, bokföring, lager +mer, så att du kan uppdatera och hålla koll på butiken när du är utanför kontoret. Appen är tillgängligt för Android och iPhone.

Om Eazy-Office

Vi hjälper företag genom att underlätta tillgång till professionella webblösningar och tjänster. Säker integration med skräddarsydd konsultverksamhet; vi täcker alla steg från utvärdering till implementering. Vi samarbetar nära med våra kunder och säkerställer att den mest optimala lösningen väljs.

Lars J. Croff
VD och grundare av
Eazy-Office.com

Hur vi hjälper
ditt företag?

Vår trestegs WooCommerce konsultprocess:

Våra priser

WooCommerce

INTEGRATIONSTJÄNST
kr 990 Per timme (exkl. moms)
 • Vi föreslår en WooCommerce-konfiguration
 • Vi implementerar WooCommerce-konfigurationen
 • Vi introducerar WooCommerce-lösningen
 • Minsta köp är 10 timmar till kr 990 /per timma (kr 9.900).

WooCommerce

SUPPORT- & UNDERHÅLLSTJÄNST
kr 8.990 Per månad (exkl. moms)
 • Telefon och e-post support
 • Fjärrhjälp (med TeamViewer)
 • Svarstid: 2 till 4 timmar
 • Om support behövs utanför tiden* kostar det kr 990 /per timma.
08:00-17:00

Har du frågor?

Ring oss på 0764-668 600