Azure

Ett pålitligt moln
för företaget

Microsoft Azure är en modern, flexibel, enterprise-grade cloud computing-plattform. Azure har mer än 100 tjänster och plug’n play-applikationer med integrerad säkerhet.

Varför välja Azure?

Microsoft Azure är en samling av olika molntjänstjänster, inklusive versioner av egenutvecklad Microsoft-teknik och öppen teknik, såsom olika Linux-distributioner som kan distribueras i virtuella maskiner. Skapa ditt hybridmoln med omfattande Azure-molnfunktioner. Minska komplexiteten och risken med plattformen, verktygen och tjänsterna är utformade för att arbeta tillsammans i lokala och molnmiljöer. Du kan bygga och distribuera dina applikationer, hantera data, möjliggör åtkomst var som helst med enkel inloggning och integrerad säkerhet.

Snabba implementeringar

Minska arbetsbelastningen och kom igång snabbt, välj från mer än 100 tjänster och plug'n play-applikationer.

Tillförlitlighet
och tillgänglighet

Microsoft hanterar flera datacenter över hela världen och migrerar dina tjänster till ett annat datacenter om det behövs.

Enkel
inloggning

Enkel identitet för åtkomst till lokala applikationer och tjänster i Azure, du behöver inte olika kontoen och lösenord per app.

Kostnadseffektiv
prissättning

Azures faktureringsstruktur är baserad på resursförbrukning. Prissättningen varierar mellan olika typer av tjänster.

Funktioner och fördelar

Azure har fler regioner än någon annan molnleverantör

Eftersom Microsoft har det största globala avtrycket för datacentra i branschen, institutioner använder också Microsoft Azure för att utöka sitt befintliga datacenter med Microsoft Cloud som möjliggör global expansion av oöverträffad skala. Kunder kan dra resurser på begäran och betalar endast för användningen detta hjälper dem att undvika kapitaltillskott i förväg och tillåta tillväxt av IT-kapacitet efter behov. Kunder kan uttryckligen välja vilka regioner de ska distribuera och lagra sina data i enlighet med lokala krav på sekretess och säkerhet.

Azure levererar oöverträffade hybridfunktioner

Microsoft tillhandahåller sömlösa, säkra hybridmolnfunktioner över infrastruktur, data, användare, appar och hantering. Ta reda på mer här. Med Microsoft Azure kan kunder ta de investeringar de har gjort i data och immateriell egendom och sträcka sig från lokalt till molnet, eller vice versa. Microsoft Azure tillhandahåller portabiliteten för att flytta teknikinvesteringar, oavsett om den är öppen källkod, från moln till lokalt och vice versa. Konsekvens hjälper till att minska risken och kostnaden för en hybrid molnmiljö genom att möjliggöra en gemensam uppsättning färdigheter och erbjuder portabilitet för applikationer och arbetsbelastningar. Microsoft Azure erbjuder hybridtänk överallt: i applikationsutveckling, hantering och säkerhet, identitetshantering och på dataplattformen.

Maximal integritet och kontroll på dina data

Azure följer Microsofts sekretessriktlinjer, som skapades för att ge kunderna ökad kontroll över deras data och information. Microsofts säkerhetsfunktioner som kryptering, digitala signaturer, policybaserad e-posthantering och Digital Rights Management ger maximal integritet och kontroll av dina data, samt skydd mot dataförlust och stöld.
På Microsoft Azure er skydd alltid på.

Stärka säkerheten för dina molnarbeten med inbyggda tjänster

Skydda data, appar och infrastruktur med inbyggda säkerhetstjänster i Azure, som innehåller säkerhetsinformation för att snabbt hjälpa till att identifiera utvecklande hot tidigt. Implementera en skiktad, strategi på identitet, data, hosts och nätverk. Förena enkelt säkerhetshanteringen och aktivera avancerat hotskydd i dina hybridmolnmiljöer.
Börja med ett säkert fundament
Dra fördel av flerskiktssäkerhet som tillhandahålls av Microsoft på fysiska datacentra, infrastruktur och operationer i Azure. Nyttja den toppmoderna säkerheten som levereras i Azure-datacenter över hela världen.
Aktivera det skydd du behöver
Microsoft använder en mängd olika fysiska, infrastrukturella och operativa kontroller för att säkra Azure – men det finns ytterligare åtgärder du måste vidta för att skydda dina arbetsbelastningar. Aktivera Security Center för att stärka din säkerhet och skydda din infrastruktur mot hot.

Mer information om Microsoft Azure:

Vanliga frågor

Hur mycket kostar
implementeringen av Microsoft Azure?

Installationen av systemet ingår i servicekostnaden. Andra kostnader som konfiguration, personalutbildning, datamigrering, anpassning och utveckling kommer att variera beroende på storleken på implementeringen och användningen av systemet.
Kontakta oss här för en mer detaljerad offert.

Hur lång tid tar det att genomföra implementeringen av Microsoft Azure?

Implementeringar med standardmoduler kan ta någonstans mellan 1 till 4 veckor, detta kommer att variera beroende på typ av verksamhet och organisation. En annan betydelsefull del av Azure implementeringen är anpassningen till ditt företag; – denna delen av uppskattningen vill bero på de ändringar och anpassningar du önskar.

Kan Microsoft Azure integreras
med andra system och lösningar?

Ja, i vår live-demo kan du testa Microsoft Azure och utvärdera kapaciteten till lösningen. Vårt utvecklingsteam har redan gjort anslutningar till välkända system som Sage, Odoo, Amazon, EBay, WooCommerce, PayPal, QuickBooks, MailChimp,
och många fler.

Kan jag komma åt MS Azure från
en mobil när jag inte är på kontoret?

Ja, med Azure appen får du en säker och krypterad åtkomst till alla funktioner i systemet; inställningar, virtuella servrar, nätverk, applikationer, +mer, så att du kan hålla koll på infrastrukturen när du är utanför kontoret. Azure appen är tillgängligt på alla plattformar.

Om Eazy-Office

Vi hjälper företag genom att underlätta tillgång till professionella webblösningar och tjänster. Säker integration med skräddarsydd konsultverksamhet; vi täcker alla steg från utvärdering till implementering. Vi samarbetar nära med våra kunder och säkerställer att den mest optimala lösningen väljs.

Lars J. Croff
VD och grundare av
Eazy-Office.com

Hur vi hjälper
ditt företag?

Vår trestegs Microsoft Azure konsultprocess:

Våra priser

MICROSOFT AZURE

INTEGRATIONSTJÄNST
kr 1.890 Per timme (exkl. moms)
  • Vi föreslår en Microsoft Azure-konfiguration
  • Vi implementerar Microsoft Azure-konfigurationen
  • Vi introducerar Microsoft Azure-lösningen
  • Minsta köp är 10 timmar till kr 1.890 /per timma (kr 18.900).

MICROSOFT AZURE

SUPPORT- & UNDERHÅLLSTJÄNST
kr 9.990 Per månad (exkl. moms)
  • Telefon och e-post support
  • Fjärrhjälp (med TeamViewer)
  • Svarstid: 2 till 4 timmar
  • Om support behövs utanför tiden* kostar det kr 1.990 /per timma.
08:00-17:00

Har du frågor?

Ring oss på 0764-668 600